Kom tijdens het winters food truck festival op 10 december genieten van vuurkorven en veel gezelligheid. Je ontdekt er lekker streetfood, streekbier, een muziekjes en een kidszone.

Na het succes van de eerste editie, organiseert Toerisme Kasterlee met plezier het tweede 'Winters Food Truck Festival'. Chefs en food truckers uit Kasterlee toveren de Markt, met hun mobiele keukentjes, om in een knus festival.

Het wordt moeilijk kiezen uit de lekkere hapjes en drankjes van Cock à Vero, Den Cardijn, De Pastorie, De Pensenmobiel, Eric's Bakkerij, Fingerfood Truck, Fleur de Sel, de Kastelse Biervereniging, Mangiare, Rocu Oesterbar, Streetfood Festival, VeeWeeBar. Tante To's taart is ook weer van de partij met haar lekkere desserten ten voordele van de Warmste Week.

Natuurlijk is er ook muziek. 'DJ C-mon' geeft het beste van zichzelf tussen 12 en 16 uur. Om 16 uur is er een optreden van de Kempense band 'Aedell Wolff' en de DJ's van 'de Klankfabrik' laten je beentjes zwieren van 17 tot 21 uur.

Ook aan de kinderen is gedacht. Vertelster Kathleen Van der Velde is 'De verhalenkat'.
Ze nodigt je met haar sprekende ogen en sprankelende verhalen uit in haar tentje. Hier neemt ze de kinderen mee op een boeiende reis van 40 minuten. Om 14.15, 15.15 en 16.15 zijn er vertelsessies. Elke vertelsessie bevat een ander verhaal.

Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om van de donkerste dagen van het jaar de gezelligste te maken. Het wordt geweldig, zorg dat je erbij bent!

Praktisch
Zondag 10 december van 12 tot 21 uur op het Marktplein van Kasterlee. Inkom is gratis. Meer info op www.visitkasterlee.be of via 014 84 85 19.